אודותינו

סוד הטעם של אל גאוצ'ו טמון בבחירת הנתחים, חיתוך הבשר, יישון במקררים מיוחדים וצלייה על גריל אותנטי מעל לגחלים לוחשות מעץ הדר המיובא מארגנטינה ומעניק לבשר את הארומה המיוחדת שלו.

בשדות המרעה הירוקים של דרום אמריקה, מגדלים ה"גאוצ'וס" - הבוקרים הדרום אמריקאיים, את עגלי הבקר הניזונים ממרעה טבעי, המבטיח את טעמו ואיכותו של הבשר.
סוד טעמו של הבשר ברשת "אל גאוצ'ו" נמצא בבחירת נתחי הבקר, חיתוכם, יישונם במקררים מיוחדים וצלייתם הייחודית על גריל פחמים, אשר מלטף את הבשר בארומה המיוחדת רק לנו.

המטבח הארגנטינאי הוא פשוט אך אנין טעם, ואנו ב"אל גאוצ'ו" משמרים את טעמיו
תיבוליו ושילוביו, ויוצרים ללקוחותינו פינה ארגנטינאית אותנטית בישראל.
רשת מסעדות אל גאוצ'ו פועלת בישראל מאז 1982 ולה סניפים בכל רחבי הארץ.

מזה 4 שנים מקיימת רשת אל גאוצ'ו סדנאות בישול בשר במסעדות הרשת המועברות ע"י שף אל גאוצ'ו וכוללת ארוחת ערב חגיגית במיוחד. סדנאות הבשר של רשת אל גאוצ'ו זוכות להצלחה רבה וכיום נפתחות כ-25 סדנאות בשר בשנה. 

בנוסף, רשת "אל גאוצ'ו" מפעילה שירותי קייטרינג "על גלגלים", אירוח כפרי, סדנאות בשר וסעודות קרניבורים. אלו מקצת מהשירותים שאנו מתמחים בהם למעלה משני עשורים, ואשר הקנו לנו את השם החזק בתחום הבשר.

רשת המסעדות אל גאוצ'ו מזמינה אתכם לקיים את האירוע הבא אצלנו במסעדות. ניתן לערוך אירועים עם הרבה בשר במסעדות אל גאוצ'ו על טהרת האוכל הארגנטינאי עם התפאורה, האווירה, הריחות והבשר שרק אל גאוצ'ו יודעים להגיש כבר למעלה מ-25 שנה.

בתיאבון

צוות אל-גאוצ'











































  הנהלת רשת אל גאוצ'ו | מטלון 71 תל אביב | טל: 072-2785600 | פקס: 03-6888672